Başkan Ekinci Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Ekinci Çalışmaları Yerinde İnceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Eyyübiye Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Eyyübiye Devlet Hastanesini ziyaret ederek, burada özelikle hastane bahçesinde Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan park bahçe, kent mobilyaları, çocuk oyun alanları ve banklar ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Eyyübiye Devlet Hastanesini ziyaret eden Başkan Ekinci’yi, Eyyübiye Devlet Hastanesi Başhekimi Faruk Günak, Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. M.Cihan Ekmen ve hastane çalışanları karşıladı.Hastane ve hastane bahçesini gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni açılan Eyyübiye Devlet Hastanesinin Eyyübiye ilçesinde yaşayan insanların için güzel bir eser olduğunu belirterek, bu eserde emeği geçen herkese teşekkür etti.Başkan Ekinci ve beraberindekiler daha sonra hastane yetkilileri ile birlikte yeni açılan hastanede yatan hasta ve hasta yakınlarını odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Devlet Hastanesi ziyaretinde şunları ifade etti; ‘Yeni Eyyübiye Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Bilindiği üzere bu hastanemiz 800 yataklı bir hastanedir. Birçok ilin şehir hastanesinden daha büyük bir hastanedir. Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet veriyor. Şuanda çocuk bölümü hasta kabulüne başladı. Öncelikle yeni hastanemiz hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Buraya gelecek hastalarımıza şimdiden rabbimizden acil şifalar diliyoruz. Diğer hususta ilçemiz içerisinde hakikaten önemli olan bir hastanedir. Bu anlamda bizler de Eyyübiye Belediyesi olarak, Kamu Hastaneler Birliği’mizin hastane ile ilgili bazı taleplerini karşılıyoruz. Özellikle yüze yakın, kent mobilyaları, Çocuk oyun grupları ve çevre düzenlenmesi konusunda şuanda ekiplerimiz burada çalışıyor. Bu hastaneyi hep beraber bir araya gelerek daha güzel, daha kaliteli hizmet vermek anlamında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu süreçte yoğun emek sarf eden Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterimiz, yine Eyyübiye Hastanemizin başhekimine ve ekiplerine çok teşekkür ederiz. Şanlıurfa’mız adına önemli bir hizmet bu hizmetinde tabi yapılmasında, hızlandırılmasında başta Sayın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik ve milletvekillerimiz, Sayın Valimiz olmak üzere bir Eyyübiye’li olarak, bir Şanlıurfalı olarak şükranlarımı arz ederim. “Eyyübiye Devlet Hastanesi Başhekimi Faruk Günak ise, ‘’Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ederiz. Başkanımız hastanemizin inşaatından bu yana emeği bizlere çok oldu. Çevre düzenlenmesinden tutun, temizliğine kadar her türlü hizmeti veriyor. Bu hastane Eyyübiye’de büyük bir açığı kapatacaktır. Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliği de yoğun çalışma sarf ediyorlar. ‘’Şeklinde konuştu.

#

02 Ağu 2016 - 13:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.