Başkan Ekinci, ‘’Bu Ordu Bizim Ordumuzdur’’

Başkan Ekinci ‘'Bu Ordu Bizim Ordumuzdur''

BAŞKAN EKİNCİ, ‘’BU ORDU BİZİM ORDUMUZDUR’’

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yüksek Askeri Şura kararıyla ataması yapılan 20.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güzeller ile İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu'nu ziyaret etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, darbe girişimi sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilen 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan’ın yerine görev yapan ve son Yüksek Askeri Şura kararıyla başka bir göreve ataması yapılan Tuğgeneral İsmail Güzeller’i ziyaret etti. Tuğgeneral Güzeller’e yapılan veda ziyaretine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci daha sonra beraberindekilerle birlikte İl Jandarma Komutanı Albay M. Kemal Timuroğlu'nu ziyaret etti.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Bu ordu bizim ordumuzdur. Bu ordu her zaman milletin hizmetinde olan bir ordudur.” Dedi. Başkan Ekinci açıklamasında şunları söyledi;‘’ Yeni Tugay komutamıza başarılar diliyoruz. Sayın valimizle ve belediye başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine el ele iç ve dış tehditlere karşı mücadele edeceğiz. Şunu da ifade etmek isterim ki, insanlarımızla sıkıntılı bir süreç yaşadık çok şükür iyi bir şekilde atlattık. Bu ordu bizim ordumuz. Bu ordu milletimizin hizmetinde olan bir ordudur. Dolayısıyla hep beraber ordumuza gönlümüzce sahip çıkacağız.”

#

03 Ağu 2016 - 09:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.