Saz ve söz sanatçısı Ahmet Geniş yaşamını yitirdi

Eskişehir'in Yetiştirdiği Ses Ve Sahne Sanatçılarından 60 Yaşında Ki Ahmet Geniş Yaşamını Yitirdi.

Eskişehir’in yetiştirdiği ses ve sahne sanatçılarından 60 yaşındaki Ahmet Geniş yaşamını yitirdi.

Müslüm Gürses, Hakkı Bulut gibi birçok ünlü sanatçıya sazı ile eşlik eden Eskişehirli Geniş, 40 yılı aşkın süredir sanatını icra ediyordu. Geçirdiği trafik kazası sonrasında görme yetisini yitiren ve ayrıca şeker, tansiyon, böbrek yetmezliği gibi sağlık problemleriyle de uğraşan Geniş, bir zamanlar kentte futbol ile de anılıyordu. Yaşam savaşını yitiren Ahmet Geniş’in cenazesi Odunpazarı Alaaddin Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Asri Mezarlığa defnedildi.

Akrabalarının ve sevenlerinin katıldığı cenaze törenine ayrıca çok sayıda ses ve saz sanatçısı da katıldı.

#

01 Ağu 2019 - 18:04 Eskişehir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.