TMO Genel Müdürü Güldal’dan, Başkan Gültekin’e ziyaret

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güldal Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin'i Ziyaret Etti

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güldal, Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin’i ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Erzincan’a gelen Güldal, Tercan Belediye Başkanı Gültekin’i makamında ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada, Erzincan’da devam eden hasat ve hububat üretimini takip etmek üzere Erzincan’a geldiklerini belirtti. Piyasayı yakından takip ettiklerini ifade eden Güldal, “TMO hasada hazır, üreticilerimiz gönül rahatlığıyla ürünlerini alım merkezlerimize, belirlenen fiyat üzerinden teslim edebilirler. Hasada hazırlanan üreticilerimiz için inşallah bu sezon bereketli ve hayırlı olur.” dedi.

Gerçekleşen ziyaret kapsamında Güldal, “Gayretiyle, özverisiyle yıllarca Tarım ve Orman Bakanlığı’nda üstün başarılar gösteren değerli meslektaşımızdır. Bizde Başkan Gültekin’in yanında ve destekçisi olacağız. Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin’e yeni görevinde başarı diliyor. Tercan halkına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Başkan Gültekin’de TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal a yapmış olduğu ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

#

05 Tem 2019 - 13:10 Erzincan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.