Urfalı esnaflar zor günler geçiyor

Şanlıurfa'da pazarcı esnafı bölgenin en ucuz pazarı konumunda olmalarına rağmen iş yapamadıklarını söyledi.

Kış

aylarında sebze ve meyve satışlarında yükselen fiyatın diğer illere nazaran Şanlıurfa’da fazla bir farkın olmadığını söyleyen esnaf, yine de satışların istenildiği seviyede olmadığını savundu. Esnaf Mehmet Ateş, kaybedenlerin üretici ve satıcıların olduğunu, arada büyük pay sahibi olanların ise aracılar olduğunu kaydetti. Sabah bir annenin çocuğuna baktığı gibi kendilerinin de tezgahlarına baktıklarını, tezgahlarını gözlediklerini söyleyen Ateş, akşam yine tezgahı olduğu gibi araçlara taşıdıklarını belirtti. Ateş, üretici ile kendilerinin ayrılmaz bir bütün olduğunu söyledi. Ateş, alışveriş merkezlerinden yakınarak, gelişen teknoloji ile insanların artık pazara dahi gelmediğini, bir telefon veya bir mesaj ile sipariş verdiklerini söyledi.

23 Kas 2016 - 08:30 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.