Urfa'da Ruhsatsız iş yeri kalmayacak

Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Kent merkezinde ruhsatsız iş yeri açarak haksız kazanç elde eden şahısların iş yerlerine gerekli işlemlerin

ŞanlıurfaEsnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği, Kent merkezinde ruhsatsız iş yeri açarak haksızkazanç elde eden şahısların iş yerlerine gerekli işlemlerin yapılması için Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Burak Küçük ile görüştü.

Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından yaptığı açıklamada, kent genelinde ruhsatsız iş yerleri, vergisini ödeyen esnafımıza büyük haksızlık edip haksız kazanç elde ediyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanımız Burak Küçük ile görüştük. Bu konuya ilişkin çalışmaların hızlandırılması için iştişarede bulunduk" dedi.

21 Kas 2016 - 14:43 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.