Tatile çıkmadan testinizi yaptırın

Tatile çıkmadan testinizi yaptırın

Şanlıurfalılar yaz aylarının gelmesinin ardından okulların kapanmasını beklemeye koyuldu. Okulların kapanmasıyla tatil için yola çıkacak olanlara bir uyarıda ŞefkatOto Test Yetkilisi Ramazan Şenbahar’dan geldi.

Şefkat Oto Ekspertiz aracınızın motor, yürüyen ve elektrik aksamlarındaki sıkıntıları test ederek belgeli bir şekilde sizlere sunuyor.

Tatile çıkacak olan vatandaşların araç güvenlik kontrollerini yaptırarak yola çıkmaları gerektiğini belirten Şefkat Oto Test sizleri Evren Sanayi bölgesinde bulunan iş yerine bekliyor. Sizde tatil yolunda hayatınızı riske atmamak adına ekspertizinizi yaparak araç sorunlarınızı ortaya çıkara bilir ve gereken sorunların çözümü için otomobilinizi bakıma alabilirsiniz.

Şefkat Oto Test Ekspertiz Merkezi

TEL:

0414 357 70 10

WEB:

www.sefkatgrup.com

02 Haz 2016 - 17:27 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.