Sigaraya Zam Geldi! İşte Yeni Zamlı Sigara Fiyatları

Sigaraya bir zam daha geldi. Edinilen bilgilere göre Kent Rotmans Viceroy Pall Mall Tekel Samsun ve Maltepe sigaralarına zam geldiği belirtildi.

Sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Tütün kullananları yakından ilgilendiren bu zam haberi 3 Ağustos 2019 itibarıyla yürürlüğe girecek. BAT Türkiye tarafından sigara satışı yapan büfe ve marketlere gönderilen yeni fiyat listesinde Kent, Rotmans, Viceroy, Pall Mall, Tekel, Samsun ve Maltepe sigara fiyatları 3 TL'ye kadar zam yansıdığı görüldü. İşte yeni zamlı sigara fiyatları...

Gelen bu zammın ardından Marlboro ve Parlaıment grubuna da zam gelmesi bekleniyor.

Sigara fiyatlarına ise en son Temmuz ayının ilk günlerinde Gelir İdaresi, sigarada ÖTV miktarına artış yapması ile zam gelmişti.

İŞTE YENİ ZAMLI SİGARA FİYATLARI

Kent Prg. (Blue, Grey, White): 15 TL

Kent D-Range (Blue, Grey, Switch): 15 TL

Kent D-Long (Blue, Grey): 15 TL

Kent Switch: 16 TL

Kent Nano: 18 TL

Rotmans: 14 TL

Viceroy: 14,5 TL

02 Ağu 2019 - 21:51 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.