LPG’ye büyük indirim yapan Bozan Sarı’dan açıklamalar…

Şanlıurfa'da son günlerde vatandaşın tepkisine neden olan LPG fiyatlarına Bozan Sarı Petrolü duyarlı bir davranış sergileyerek halkın çağrısına

LPG’ye büyük indirim yapan Bozan Sarı’dan açıklamalar…
Davut
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’nın sesi olan Urfanatik Gazetesi’nin sürekli gündeme getirdiği

LPG

fiyatları petroller tarafından düzeltilmeye başladı.

Türkiye’de en pahalı LPG’yi satan illerin arasında olan Şanlıurfa’da haberlerin gündeme gelmesi ile BozanSarı harekete geçti. LPG fiyatlarına duyarsız kalmayan Bozan Sarı, LPG fiyatını bugün itibari ile 2. 25 TL’den satmaya başladı. Yapılan LPG indirimden vatandaşlar memnun kaldı.

Urfalıların indirim isteği üzerine LPG fiyatlarına indirim yaptıklarını vurgulayan Bozan Sarı Petrol Ofisi sahibi Bozan Sarı, “Bir aydan beri bu işi izliyorum. Şimdi sivil toplum örgütü olsun, milletvekillerimiz olsun bu insanlarla görüştüm. Biz eskiden beri hep tavanın altında mal satıyorduk. İşte bazı arkadaşlar petrolcülerin derneği var dernek adına karar almıştır. Kesinlikle petrolcülerin derneği yoktur. Burada herkes istediği fiyata mal satabilir. Kimisi 10 lira aşağıya satar, kimisi 5 liraya, kimisi 100 liraya, kimisi 20 liraya satar o bizi ilgilendirmez. Ben bu ses kulak verdim, bu sese niye kulak verdim, Urfa’da bu işe yani artık dedi kodu şu, bu petrol ofisi genel müdürünü aradım. Petrol Ofisi Bölge Müdürü, 3 gün bizimle burada çalışma yaptı, bize gereken ıskontoyu yaptı. Biz o ıskontoyu halkımıza Urfa esnafına sunuyor. Petrol ofisi bize destek verdiği sürece bizde bu desteği Urfalılara devam ettireceğiz. Vatandaş ucuza gidiyor kaliteyi sormuyorlar yani merdiven altı yakıt satıyor. Adamın ÖTV’si yok şu yok, bu yok, parfüm gazı satıyor. Vatandaş bu indirimden memnun kaldı” dedi.

Öte yandan Bozan Sarı ucuz satılan LPG’lerde vatandaşların dikkat etmesi gerektiğini ve LPG alırken Kilometre tutmaları hakkında uyarılarda bulundu.

03 Eki 2016 - 14:18 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.