İthal Edilen Singapur İneğinden Vergi Alınmayacak

Bakanlar Kurulu kararıyla Singapur'dan düve ve inek ithalatında gümrük vergisi sıfırlandı.

Bakanlar Kurulu, Singapur'dan ithal edilen bir çok tarım ve sanayi ürünü ithalatında gümrükvergisi oranlarını yeniden belirledi. "İthalat Rejimi Kararına Ek Karar" bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İNEK İTHALATINDA VERGİ ALINMAYACAK

Buna göre, 0102.21.10.00.00 Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonlu (GTİP) düve (doğurmamış dişi sığır), damızlık ve 0102.21.30.00.00 GTİP'li inek ithalatında gümrük vergisi yüzde 0 olarak uygulanacak.

Gümrük vergisi, ağırlığı 400 kilogramı geçen erkek ve dişi danalar için yüzde 26 olarak belirlendi. 1 yaşında ve daha küçük kuzular için gümrük vergisi yüzde 40 olarak belirlendi.

HABERLERCOM

21 Kas 2017 - 11:37 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.