Emekliye Bayram İkramiyesi İçin Tarih Belli Oldu

Başbakan Binali Yıldırım 12 milyon emekliye dağıtılacak bayram ikramiyesiyle ilgili bilgi verdi. Yıldırım partisinin Isparta mitinginde bayram ikramiyelerinin

Başbakan Binali Yıldırım, 12 milyon emeklinin tarihi Ispart'dan duyurdu. Yıldırım, emeklilere dağıtılacak bayram ikramiyelerinin Haziran ayının ilk haftasında ödeneceğini söyledi.

Yıldırım, dün Hükümet Meydanı'nda düzenlenen partisinin Isparta mitinginde yaptığı konuşmasına, "Isparta'nın evladı ve büyük devlet adamı" olarak nitelendirdiği 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i rahmet ve şükranla anarak başladı. Milletin kiminle ittifak yapacağını çok iyi bildiğini işaret eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Türkiye, AK Parti iktidarı ile tam 3,5 kat büyüdü. Dünyada, Türkiye'nin itibarı yükseldi, toplumun bütün kesimleri kalkınma ve refahtan pay aldı. Her ilimize üniversite götürdü, terör hareketlerine, PKK, FETÖ ve DEAŞ'a en ağır darbeyi iktidarımız döneminde vurduk. Sağlıkta, büyük devrimler gerçekleştirdik. Enerjide savunma sanayiinde yerli ve milli atılımlar yaptık. Vatandaşımızın derdiyle dertlendik, çiftçimizin, memurumuzun, gençlerimizin, kadınlarımızın yanında olduk. Şimdi büyümeye, üretmeye, istikrara devam ediyoruz.

EMEKLİLERİN BEKLEDİĞİ TARİH AÇIKLANDI

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde 12 milyon emeklimizin tamamına bin lira bayram ikramiyesi haziranın ilk haftası verilecek. Bizi operasyonlarla çöktürmeye çalışanlara inat Türkiye'yi daha da büyüteceğiz, bölgemizde söz sahibi olan güçlü bir ülke haline getireceğiz. Ülkemizin, milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz. İşte bunun için Isparta, istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyoruz. İşte bunun için Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti diyoruz."

28 May 2018 - 03:29 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.