Elektriğe Zam Gelecek Mi?

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz 'Elektrik fiyatlarıyla ilgili yapmış olduğumuz hesaplarda zamla ilgili bir öngörümüz yok. Dolayısıyla zammı gerektirecek

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(

EPDK

) Başkanı Mustafa Yılmaz,

NTV

'de önemli açıkılamalarda bulundu. Yılmaz, "Elektrik fiyatlarıyla ilgili yapmış olduğumuz hesaplarda zamla ilgili bir öngörümüz yok. Dolayısıyla zammı gerektirecek veri de yok" dedi.

"ZAM GEREKTİRECEK VERİ YOK"

EPDK Başkanı elektrik fiyat tarifesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Bİz bununla ilgili kararı alırken maliyet bazlı hesaplama yapıyoruz. Yapmış olduğumuz hesaplarda zamla ilgili bir öngörümüz yok. Elektrik fiyatlarıyla ilgili zammı gerektirecek veri yok.Tahminlerimiz herhangi bir anormal veri olmayacağı kanaatindeyiz zamma yönelik."

"ÇOK SAYFALI, UFAK PUNTOLU SÖZLEŞMELERİ DİKKATLİ OKUYUN"

Tüketicilere uyarılarda bulunan Yılmaz, "Yapmış olduğunuz sözleşmeyi iyi okuyun, aman dikkat. Çok sayfalı ufak puntolu sözleşmelerden kaçınsınlar. Müşterilere haksızlık yapan şirketler olduğu takdirde bunun karşısındayız" diye konuştu.

"DOĞALGAZIN ULAŞMADIĞI İL KALMAYACAK"

Yılmaz,Türkiye'de 76 ilde doğalgaz olduğunu hatırlatarak, "Doğalgaz sektöründe destan yazıldı.Ağrı'ylaTunceliilimizin de ihalesini yaptık. 3 ille ilgili 8'e yakın şirket başvurdu. Çok kısa zamanda, bir ay içinde ihalesi yapılınca doğalgazın ulaşmadığı il kalmamış olacak" diye konuştu.

01 Mar 2017 - 11:44 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.