Dolar Rekor Kırdı

Dolar/TL haftanın ilk gününe 452 seviyesinde başladı. Daha sonra 4.54'ü de aştı. Euro/TL ise 5.33'ün üzerinde.

av.polatoglu
Haber albümü için resme tıklayın

Dolar/TL bugün en düşük 4,4922, en yüksek 4,5276 seviyesini gördü.

Dünyaya baktığımızda ise Çin ve ABD arasında bir hafta süren ticaret toplantıları sonunda, iki ülke karşılıklı olarak açıklamış oldukları ek gümrük vergilerini durdurma kararı aldı.

Fransa Maliye Bakanı Le Maire, “ABD’nin dünyanın ekonomi polisi olmasına izin vermeyeceklerini” söyledi. DIHK Başkanı Schweitzer ise “Önce Amerika” politikasının giderek “Yalnız Amerika” haline geldiğini belirtti. Rusya Ekonomi Bakanlığı, çelik ve alüminyum gümrük tarifelerini Dünya Ticaret Örgütü çerçevesinde tartışma talebinin ABD tarafından reddedildiğini bildirdi.

TCMB uluslararası yatırım pozisyonu(10:00), hazine borç stoku (17:30) verilerini açıklayacak.

ABD’den Chicago Fed ulusal aktivite endeksi (15:30) gelecek.

SÖZCÜ

21 May 2018 - 09:18 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.