Devlette Çalışan Personellerin Sorunlarını Kökten Çözecek

Hükümet 16 Nisan'dan sonra devlette çalışanların 'personel alımı statü ücret çok başlı yönetim alfabetik kadro dağılımı' sorunlarını

Hükümet, 16 Nisan'dan sonra 'personel alımı, statü, ücret, çok başlı yönetim, alfabetik kadro dağılımı' sorunlarını kökten çözecek.Çalışanlara; üst görevlere yükselme, yer değiştirme fırsatlarından yararlanma çalışması yapılacak. Sendikaların, kamuda memurla aynı işi gören işçilerin kadroya alınması, mevcut sözleşmeli geçici personelin kadroyla ilişkilendirilmesi talepleri de değerlendirilecek.

BAŞARILI PERSONELE EK ÜCRET

Kamu personeli reformu çalışmaları kapsamında, kamudaki çok parçalı yapı yerine 'kamu çalışanı' kavramı altında tek statüye ilişkin seçenekler değerlendiriliyor. Özel sektörde olduğu gibi rekabetin ve performansın öne çıktığı bir sistem kurulacak. Başarılı personele ek ücret ödenecek.

06 Nis 2017 - 22:56 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.