Anadolu Sigorta’dan “Poliçem Hazır” Sigorta Yaptırmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Anadolu Sigorta'dan 'Poliçem Hazır” Sigorta Yaptırmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Ardı ardına yaptığı teknolojik yatırımlarla sigortacılıkta yeniliklerin öncüsü olan Anadolu Sigorta, önemli bir uygulamayı daha hayata geçiriyor. ‘Poliçem Hazır’ ile kullanıcılar artık, tüm dijital ortamlarda, kasko ve trafik poliçeleri en az bilgi ile en hızlı şekilde düzenleyebilecek.Dijitalleşmeyi; ürün, kanal ve iş modelleri ekseninde çok yönlü olarak ele alan Anadolu Sigorta, hasar dosya takibinden, prim ödemelerine ve asistans hizmetlerine kadar çok sayıda ve farklı hizmeti sigortalılarına internet ve mobil ortamlardan uzun süredir sunuyor.Anadolu Sigorta’nın ‘Poliçem Hazır’ isimli yeni uygulaması ise, mümkün olan en az bilgi ile en hızlı şekilde, internet ve mobil ortamlarından anında kasko ve trafik poliçesi satın almayı mümkün hale getiriyor.Uygulama kapsamında hızlı teklif almak isteyen kullanıcıların, başka hiçbir bilgiye ihtiyaç olmadan, yalnızca araç plakası ve TC kimlik numaralarını girmeleri yeterli oluyor. Poliçe satın alma sürecini başlatmak isteyenlerin ilave olarak, sadece cep telefonu bilgisini de yazmaları gerekiyor.Bu adımdan sonra sistem, işlemi gerçekleştiren kullanıcıya, ‘Satın Al’ seçeneğini sunuyor ve işlem süratle tamamlanıyor.

Poliçe Yenilemek Artık Çok Daha Kolay
Mevcut poliçe yenileme işlemlerinde de kolaylık sağlayan uygulamada sigortalılar, güvenli alanlara doğrudan kredi kartı bilgilerini girerek ödemelerini yaparken, mevcut acenteleri üzerinden en hızlı şekilde poliçe satın alabiliyorlar.Yeni bir sigorta ürünü satın alınırken ise müşteriye öncelikle ve varsa çalışmakta olduğu acente kanalı öneriliyor ve yapılacak tercihe göre akış devam ediyor.Ayrıca kullanıcılar “Poliçem Hazır” uygulaması ile birlikte Anadolu Sigorta Online web sitesi, “Sigortam Cepte” mobil aplikasyonları üzerinden de poliçelerini düzenleyebiliyorlar.

#

02 Ağu 2016 - 10:22 - Ekonomi

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.