Urfa Polisinden öğrencilere büyük jest

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Polis Amca Okumak İstiyorum” projesi kapsamında ilçedeki iki okula yaklaşık 2 bin adet hikaye

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği öncülüğünde başlatılan proje kapsamında ilk etapta ilçedeki TOKİ ve Alparslan İlkokullarında eğitim öğretim gören yaklaşık 2 bin öğrenciye hikaye dağıtımı yapıldı.
İlçe Emniyet Müdürü M.Erol Duyar’ın katıldığı hikaye dağıtımında öğrencilerin sevindiği gözlenirken öğrenciler polis amcalarına teşekkür ettiler.
Emniyet yetkilileri projenin ilk etapta iki okulda uygulandığını ancak imkanlar ölçüsünde ilçedeki tüm okullarda hikaye kitabı dağıtımının yapılacağını belirttiler.
Temin edilen ve dağıtılan hikaye kitapları için başta ilçenin iş adamlarından Ahmet Gültekin ve Ömer Uçar olmak üzere katkıda bulunan tüm esnaflara teşekkür eden Emniyet yetkilileri kitap için katkıda bulunmak isteyen esnaf ve vatandaşların ilçe Emniyet Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiğini belirterek, katkı olduğu müddetçe daha çok öğrenciye ulaşma imkanının olacağını söylediler.

06 Ara 2016 - 08:59 - Eğitim

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.