Şanlıurfa’nın en iyileri arasına girdiler

Şanlıurfa Hedef Temel Lisesi büyük bir başarıya imza atarak birçok okulu geride bıraktı ve Şanlıurfa'da ilk 8 okulun arasına girdi.

Şanlıurfa’nın en iyileri arasına girdiler
Video için play'e tıklayın

HABERİN GALERİSİ

Şanlıurfa’nın en iyileri arasına girdiler

Yıllardır Şanlıurfa’da dershane olarak Urfalı öğrencilere hizmet veren ve birçok başarıya imza atan Hedef Dershanesi yeni çıkan genelge ile Temel Lise oldu. Bu yıl çıkan genelge ile temel liseye dönüştürülen Hedef Dershanesi başarılara imza atmaya devam ediyor…

TÜM OKULLAR ARASINDA İLK 8’E KALDI

Şanlıurfa’da yapılan YGS Bilgi yarışmasına Urfa’daki tüm okullar katıldı. Tüm okulların arasında ilk 8’e kalan tek Temel Lise Hedef oldu. Okuluna başarıyı getiren öğrenciler okulda verilen eğitimden ve hocalarından memnun olduklarını belirterek YGS hazırlıklarına devam ettiklerini ifade etti.

Hedef Temel Lisesini bilgi yarışmasında Mahmut Mele, İbrahim Ağcı ve Furkan Akıllı temsil etti.

Urfanatik.com mikrofonuna konuşan öğrenciler hedeflerini anlatarak bilgi yarışması hakkında düşüncelerini aktardı.

Hedefinin YGS’de başarı elde etmek olduğunu ifade eden Mahmut Mele; “YGS hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah güzel bir yer kazanacağım. Hedef Temel Lisesinden memnunum. Öğretmenlerimiz gayet iyi derslerimiz çok zevkli geçiyor. Şanlıurfa genelinde yapılan YGS Bilgi Yarışmasında ilk 8’in arasına girdik. Bazı okullar kaldı inşallah onları da geçeceğiz. İlk 8 arasında Temel Lise olarak sadece biz kaldık. İnşallah birinci olacağız.” dedi.

Hukuk Fakültesini kazanmak istediğini belirten İbrahim Ağçı; “Amacım Hukuk Fakültesi kazanmak. Hedef Temel Lisesinde eğitimime devam ediyorum. Hocalarımız profesyonelce eğitim veriyor. YGS yarışmasına katıldık yarı finaldeyiz ilk 8 takım arasına girdik. Tek Temel Lise olarak okulumuzu temsil ediyoruz. İnşallah gide bildiğimiz yere kadar gideceğiz ve birinci olacağız” ifadelerini kullandı.

Furkan Akıllı TIP Fakültesini kazanmak istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Bilgi yarışmasından bahsedecek olursak son 8 takım arasına kaldık. Okulumuz ve şahsımız adına çok gururluyuz. Okulumuzdan çok memnunuz, öğretmenlerimiz keza çok iyiler. YGS denemelerinden şuanda 430 civarında puan alıyorum. İnşallah hedefim olan TIP fakültesini kazanacağım”

“BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÖZELDİR”

Hedef Temel Lise olarak tüm öğrencilerin kendileri için özel olduğunu belirten Rehberlik Öğretmeni Salih Bozkurt öğrencilerin başarısı için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Okulun başarısının nasıl geldiğini anlatan Salih Bozkurt; “ Hedef Temel Lisesinde rehber öğretmeniyim. Şanlıurfa’da genel olarak YGS bilgi yarışması yapılmakta. Biz içerisinde bulunduğumuz takımları tek tek eleyerek yarı finale çıkmış bulunmaktayız. Sınava katılan liseler arasında ilk 8’e girmeyi başardık. Amacımız 1. olmak. Bu noktada hocalarımızın profesyonelliği, ödev takip sistemi, verilen eğitim ve disiplin bu noktada çok büyük önem arz ediyor. Kurum olarak bütün öğrencilerimiz bizim için özeldir ve hepsini çok iyi üniversitelere, bölümlerde okutmak temel gayemizdir” şeklinde konuştu.

“VELİLERİMİZ ENDİŞE ETMESİN”

Velilerin öğrenciler hakkında endişe etmemesi gerektiğini belirten Hedef Temel Lisesi Kurucu Üyesi ve Kimya Öğretmeni Abdulkadir Devran; “Okulumuz bu sene itibariyle temel liseye dönüştü. Daha öncesinde 12-13 yıllık dershane tecrübesi olan bir okuluz. Şuan ki mevcut iktidar, Hükümetimizin değişikliği ile birlikte Temel Liseye dönüştük. Amacımız şuana kadar eğitim anlamında verdiğimiz hizmeti devam ettirmek. Bu anlamda amacımız ailelerimize öğrencilerimize ve velilerimize yardımcı olmaktır. Bunu da güzel bir şekilde başardığımız kanaatindeyiz. Şuanda Şanlıurfa’da yapılan bilgi yarışmasında ilk 8’e kalarak büyük bir başarı sergiledik. Bu anlamda hem öğrencilerimiz hem de emeği gecen öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu başarıların devamının geleceği düşüncesindeyim. YGS’ye 1 haftalık bir süreç kaldı. Buradan velilere söyleyeceğim hiç endişe etmemeleri. Şuan buradaki öğrencilerimiz sınavlarına güzel bir eğitim alarak hazırlandı. İyi sonuçlarla YGS’den başarı alacağımızı düşünüyoruz” sözlerini sarf etti.

OKUL İLK 4’E GİREREK FİNALE KALDI

Öte yandan 8 okul arasına girerek yarı finale kalan Hedef Temel Lisesinin yapılan yarı finali de geçtiği ve finalde 4 Lisenin arasına girdiği öğrenildi.

03 Mar 2016 - 14:49 - Eğitim

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.