HRÜ İlahiyat Fakültesin’den Değerler Eğitimi Projesi

Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince geçen yıl başlatılan  'Değerler Eğitimi' eksenli

İlahiyat Fakültesi "Kültür Sanat Kulübü" öğrencileri, danışman öğretim elemanlarının rehberliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından daha önceden belirlenmiş okullara tasnif edilmiş gruplar halinde haftalık ziyaretler yapıyor.

İlkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerin dini, toplumsal ve ahlaki değerleri kazanımlarını amaçladıklarını belirten HarranÜniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Celil Abuzar; “Bir toplumu meydana getiren bireylerin yaşam içerisindeki davranışlarını sorgulayan, insanları olumlu yönde destekleyen ve daha güzel, yaşanabilir yarınlar için insanda bulunması gereken evrensel değerlerimizi gelecek nesillerimize aktarmak istiyoruz. Bu evrensel değerlerden yola çıkarak,

ilk ve orta dereceli okulların eğitim süreçlerine gönüllü olarak çeşitli program, etkinlik ve materyallerle destek vermeye çalışıyoruz. Toplumsal değerlerini içselleştirmiş, bilinçli ve ufuk sahibi bireyler yetiştirme konusunda önce kendimizi eğitip, sonra da proje kapsamında ulaştığımız genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

07 Mar 2018 - 10:01 - Eğitim

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.