Harran Üniversitesinde Fakülteler Çalıştayı Yapıldı

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yeni binasında yapılan Konferans Salonu üniversitemizde bu yıl ikincisi düzenlenen Fakülteler

Çalıştayın açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, daha kaliteli bir eğitim için kurumsallaşmanın önemine vurgu yaptığı konuşmasında; “Sorunlar ancak eş zamanlı ve planlı kurumsal gelişim projelerinin, bilinçli emek ve gayretle yürütülmesi ile çözülebilir. Bölümlerimiz hem kendi hem de diğer birimlerle arasındaki uyumu ve işbirliğini arttırmanın gayreti içerinde olmalıdır. Her zordan sonra bizi mutlu edecek bir kolaylık ve güzellik vardır. İşimiz zor diye kurumun ilerlemesine katkı sağlayacak işlerden kaçınmamalıyız. Herşey Üniversitemizin gelişmesi, bu güzel vatanımızın kalkınması içindir. Çalıştayın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

HarranÜniversitesi’nin en büyük salonu olma özelliği taşıyan 500 seyirci kapasiteli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda yapılan etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Bürhan Akpunar, Prof.Dr. Ali Sarıışık, Prof.Dr. Şerafettin Çelik, Genel Sekreter Doç.Dr. M.Tahir Güllüoğlu, GAP Bölge Kalkınma İdaresi yetkilileri, İŞKUR Şube Müdürü Eyyüp Sabri Cennetkuşu, Karacadağ Kalkınma Ajansı uzmanları, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı yetkilileri, Genel Sekreter yardımcıları, fakültelerin dekanları, yüksekokul müdürleri, üniversitede görev yapan daire başkanları ve proje koordinatörleri katıldı.

HABER MERKEZİ

24 Kas 2017 - 15:45 - Eğitim

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.