Denizlili Çocuklardan Siverekli Çocuklara Mektup Var

İstanbul'da görev yapan Eğitim Uzmanı Siverekli Arzu kılıç ile Gedik ilkokulunda görevli öğretmen Mustafa Pekşahin'in çabalarıyla  'Bir

Siverek ilçesine yaklaşık 45 km uzakta bulunan, kütüphanesi olmayan Gedik İlkokulu için başlatılan kitap kampanyası kapsamında okuluna kitap ile öğrencilerin Gedikli öğrenciler için yazdığı mektuplar Gedik İlk ve ortaokuluna, posta ve kargo aracılığıyla ulaştı

Denizli Sarayköy mükerrem tokat anaokulu Okul öğrencileri, Gedik ilkokulunda eğitimlerini sürdüren öğrencilere mektup ile kitap gönderdiler. Kütüphanesi bulunmayan okula gönderilen 150 adet değişik kitabını yanı sıra minik öğrencilerin Siverekli kardeşlerine yazdığı duygu dolu mektuplar Gedikli öğrencileri ve öğretmenleri duygulandırdı.

Dünyada en güzel duygunun sevgi ve yardımlaşma olduğuna dikkat çeken Denizli Sarayköy mükerrem tokat anaokulu Okul müdürü Ülkü Yıldırım Ulaşan yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Denizli Sarayköy mükerrem tokat anaokulu olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın paylaşmayı sevgiyi dostluğu arkadaşlığı öğrenmeleri için sosyal sorumluluk projesi olarak Bir Kitap Bir Arkadaş adlı projemizi başlattık Sevgili Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Yabancılığın, ya da keşif gücünün artırılması için okumalıyız okuyan beyinler ancak yeni teknolojik icatlar yapabilirler” Bizde okul olarak çocuklarımız arasında sevgi ve paylaşma duygusunu geliştirmek amacıyla kitap kampanyası kapsamında kitaplarımızı topladık, kitap bağışı yapan çocuklarımız Gedik okulunda eğitimlerini sürdüren öğrencilere birer mektup yazarak sevgiyi kardeşliği pekiştirmek istedik, Kitap bağışında bulunan her kese teşekkür ediyorum” dedi.

Gedik İlkokulu öğretmeni Eray Çakmak, Anaokulu öğrencilerin yazdığı mektuplar karşısında duygulandığını belirterek şunları kaydetti” öncelikle İstanbul’da görev yapan Arzu Kılıç hocama, Denizli Sarayköy mükerrem tokat anaokulu Okul müdürü Ülkü Yıldırım Ulaşan hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimiz sunuyoruz, kitaplar bizi sevindirirken anaokulu öğrencilerimizin hiç görmediği ağabeyleri, ablaları için yazdığı duygu dolu mektuplar gerçekten çok duygulandırdı bizi, bizim öğrencilerde minik kardeşlerine birer mektup yazarak duygularını iletecekler, umudumuz bu sevgi köprüsünün ülkemizin her köşesinde kurulmasıdır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” Dedi.

16 Kas 2018 - 21:30 - Eğitim

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.