Büyükşehir'den öğrencilere sinema keyfi

Gençlere ve eğitime verdiği destekle adından her zaman bahsettiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 180 öğrenciye ücretsiz sinema keyfi yaşattı.

Büyükşehir'den öğrencilere sinema keyfi
Video için play'e tıklayın

Gençlerin sosyalleşerek, topluma daha yararlı olabilmeleri için çok çeşitli çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Sanayi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören 180 öğrenciyi bulundukları okuldan alarak gençlere ücretsiz sinema keyfi yaşattı.

Sineme izleme imkanı bulan öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulunan Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu çalışmalarla öğrencilerin takdirini topladı.Ücretsiz sinema imkanı bulunan öğrenciler, "Bizleri düşünüp bu etkinliği gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" dediler.
Çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Şanlıurfa Sanayi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Faruk Yıldıztekin, "Gençlerimizin sosyalleşmesi adına gerçekleştirilen bu tür etkinlikler çok güzel. Düşündükleri için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Ayrıca vermiş olduğu her türlü desteklerden dolayı Başkanımız Nihat Çiftçi'ye çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında Şanlıurfa merkez ve ilçelerde gençlere yönelik bir çok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, "Şanlıurfa'yı Tanıyalım" projesi kapsamında gençleri tarihe yolculuğa çıkartırken bir yanda da gençlere yönelik kurmuş olduğu tesisler, kütüphaneler, kurslar ve düzenlemiş olduğu eğitim yardımlarıyla gençleri geleceğe emin adımlarla hazırlanmasına katkı veriyor.

26 Şub 2016 - 10:43 - Eğitim

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.