73 Yaşında Okuma Yazma Öğrenip Teşekkür Mektubu Yazdı

73 yaşında okuma yazma öğrenip Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu yazdı Okuma ve yazma öğrenen yaşlı kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a

73 yaşında okuma yazma öğrenip Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu yazdı

Okuma ve yazma öğrenen yaşlı kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazarak teşekkür etti

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 73 yaşında okuma yazma öğrenen yaşlı kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a mektup yazarak teşekkür etti.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 73 yaşındaki Bedriye Uluba isimli yaşlı kadın, 7 çocuğunu okutup iş sahibi yaptıktan sonra okuma yazma öğrendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Öbek, büyük bir gayret sarf ederek okuma ve yazma öğrenen yaşlı kadını evinde ziyaret etti. Okuma ve yazmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlatmış olduğu kampanya sayesinde öğrendiğini dile getiren Uluba, teşekkürünü de kalemle kağıda döktü. Bedriye Uluba, kendisini ziyaret edenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve eşi Emine Erdoğan için yazmış olduğu teşekkür mektubunu okudu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ateş ise, Bedriye Uluba'ya resmi işlerinden dolayı ziyarete katılamayan İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit'in kendisine gönderdiği gül mamullerinden oluşan hediye sepetini takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine teşekkür etti

Okuma ve yazma öğrenmesine vesile olan herkese teşekkür eden Bedriye Uluba, "Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, kampanyayı başlatıp okuma-yazmayı öğrenmeme sebep olan eşleri Emine Erdoğan'a, İlçe Kaymakamımız Ömer Çimşit'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Ateş'e, kurs süreci boyunca benimle yakından ilgilenen okuma-yazmayı öğrenmem için elinden geleni yapan kurs öğretmenime ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA

11 Ağu 2018 - 10:38 - Eğitim

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.