Futbol sahasındaki suni çimi yaktılar

Düzce'nin Beyköy Beldesinde Kendini Bilmez Kişi Yada Kişiler Tarafından Futbol Sahada Bulunan Suni Çimi Yaktılar. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Beyköy Beldesinde kendini bilmez kişi yada kişiler tarafından futbol sahada bulunan suni çimi yaktılar. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, yapanları kınadı.

Beyköy Beldesi Beytepe Mahallesinde bulunan spor tesislerinde ki futbol sahasının suni çimin bir kısmı kişi yada kişiler tarafından yakıldı. Suni çime zarar verenlere ilk tepki ise Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’tan geldi. Başkan Kılıç, devlet malına zarar verenleri kınayarak “Beldemiz futbol sahasında kendini bilmeyen kişi yada kişiler tarafından zemin suni çiminin bir kısmı yakılmıştır. Bunu yapanları şiddetle kınıyorum, yaşlısından çocuğuna tüm herkesin kullandığı vakit geçirdiği büyük emek ve özveri ile yapılan bu sahamızı hep birlikte korumalı ve kollamalıyız. Bu tür davranışlara asla izin vermeden hepimizin olana sahip çıkmalıyız” dedi.

#

13 Tem 2019 - 09:21 Düzce- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.