Yunanistan 5 Darbeciyi Vermiyor

Yunanistan mahkemesi Yunanistan'a kaçan darbeci askerlerden 2'sinin daha iadesini reddetti. Böylece Yunanistan'ın Türkiye'ye iade etmeyeceği

Daha önce 3 darbeci hakkında iade talebini reddeden Yunan mahkemesi, diğer 3 darbeci askerin ise iade talebini kabul etmişti. Yunanistan mahkemesi, kalan iki darbeci asker için de kararını verdi. Mahkeme 2' darbecinin daha Türkiye'ye iadesini reddetti.

5 ASKERİ VERMİYOR

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan 8 askerden beşinin Türkiye'ye iade talebi Yunan mahkemesi tarafından reddedildi. Böylece Yunanistan'ın Türkiye'ye iade etmeyeceği darbeci asker sayısı 5'e yükseldi.

08 Ara 2016 - 16:19 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.