Yolcu Uçağı Düştü!

Onlarca yolcusu bulunan bir yolcu uçağı Nepal'in Kathmandu Havalimanı'na iniş sırasında düştü. Uçakta bulunan yolcuların ölmüş olabileceğinden

Bangladeş’e ait US-Bangla Havayolları’na ait bir uçak düştü. Tribhuvan Uluslarrası Havaalanı’nda (TIA) iniş sırasında yaşanan kaza sonrasında ağır duman görülürken, görgü tanıkları kazada yaralı ve ölü olabileceğinden endişe ettiklerini açıkladı.

Olay yerine çok sayıda asker ve kurtarma ekipleri gelirken TIA sözcüsü Prem Nath Thakur, uçağın iniş sırasında pistten çıkarken yakınlardaki bir futbol sahasına girdiğini duyurdu.

YETKİLİLERDEN İLK AÇIKLAMA

Kazayla ilgili olarak ilk resmi açıklama geldi. Havalimanı yetkilileri, düşen uçakta 67 yolcu bulunduğunu ve bu yolculardan 17’sinin kurtarıldığını duyurdu.

SÖZCÜ

12 Mar 2018 - 12:40 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.