Yoğun Bakımda Tecavüz Skandalı

Hindistan'ın Kanpur şehri bir genç kızın yoğun bakım ünitesinde tecavüze uğradığı iddiasıyla sokağa döküldü. Kanpur şehrindeki Jagriti Hastanesi

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde 17-18 yaşlarındaki Akansha isimli lise öğrencisi genç kızın Jagriti Hastanesi'nin yoğunbakım ünitesinde tecavüze uğradığı öne sürüldü.

Hindistan basınında haberin yayılmasıyla kentte yüzlerce kişi sokağa döküldü.

Bir refakatçi tarafından ilaç verilerek tecavüze uğradığını iddia eden Akansha, olayı şu şekilde anlattı: Yoğun bakıma alındıktan sonra annem üzerimdekileri değiştirdi. Gece geç saatte genç bir adam geldi ve kıyafetlerimin ıslak olduğunu, değiştirmem

gerektiğini söyledi. Ona bir hemşireyi ya da annemi çağırmasını söyledim ama reddetti. Beni banyoya götürerek, ondan utanmamam gerektiğini söyledi. Gömleğimin düğmelerini çözmeye çalışınca ondan kaçtım. Ancak bana bir ilaç enjekte etti ve kendimden geçtim.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

22 Haz 2017 - 22:03 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.