Yastık Kılıfını En Son 5 Sene Önce Değiştiren Kadın

Çin'de yaşayan Wu isimli kadın hastaneye gittiğinde gözlerinde yüzlerce mayt adı verilen eklem bacaklılar tespit edildi. Sebebi kadının 5 yıldır

Çin'de Xu isimli kadın, iki yıldır gözleriyle ilgili problem yaşıyordu. Uzun süre kaşınan, kırmızı gözlerle gezdikten sonra doktora gitmeye karar verdi. Doktorlar manzarayı görünce şaşırdı çünkü kadının her bir gözünde 100 taneye yakın mayt adı verilen eklem bacaklı canlılar yaşıyordu.

5 SENEDİR YASTIĞINI DEĞİŞTİRMEMİŞ

Çin'in Hubei şehrinde gerçekleşen olayda, kadının gözlerinin bu hale gelmesine sebep olan şey ise daha da şaşırtıcıydı. Kadın 2012 yılından bu yana, yani yaklaşık 5 senedir aynı yastıkkılıfını kullanıyordu.

GÖZLERİNİ AÇAMAYACAK DURUMA GELMİŞ

Gözlerindeki rahatsız edici hisse artık alıştığını söyleyen kadın senelerce bu durumu önemsememiş. Ancak iki hafta önce gözleri o kadar şişmiş ki artık onları açamaz duruma gelmiş ve hastaneye gitmeye karar vermiş. Durumun 5 senedir aynı yastıkla yatmasından kaynaklanabileceğinin aklına bile gelmediğini söylüyor.

GÖZLERİ DÜZELECEK

Kadının gözlerindeki tüm maytlar kirpkilerinden tek tek temizlenirken ilaç tedavisi ile gözlerinin kısa sürede eski haline dönebileceği belirtildi.

Doktorlar yastık kılıfı değiştirmemenin yanında odasını hiç havalandırmadığını söyleyen kadının bu canlılar için mükemmel bir üreme ortamı oluşturduğunu ifade etti.

HABERLERCOM

13 Ara 2017 - 09:16 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.