Tabletini Kaybeden Çocuğunu Yerden Yere Vurdu

Çocuğuna tabletini kaybettiği için şiddet uygulayan Arjantinli annenin videosu büyük tepki çekti. Videoyu kadının kuzeni kaydetti.

Arjantin'in başkent Buenos Aires'ten güneyindeki Bahia Blanca kentinde yaşanan korkunç olayda bir anne, tabletinikaybeden çocuğuna şiddet uyguladı. O anlar çocuğun kuzeni tarafından gizlice kameraya alındı.

"SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

Çocuğunu saçlarından tutup havaya kaldıran, tokat ve tekme atan annenin görüntüleri büyük tepki çekti. Annenin çocuğa "Tableti nereye bıraktığını neden hatırlamıyorsun" diye bağırdığı duıyulan videonun sonunda anne, "Eğer o tablet başkasının eline geçerse seni öldürürüm" diyerek çocuğu tehdit etti.

ANNEDEN ALINDI

Yetkililer videonun ortaya açıkmasının ardından annenin çocuğun velayetinden uzaklaştırıldığı ve çocuğun yaşlı bir akrabasının geçici bakımına verildiği açıklandı.

33 yaşındaki annenin, 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğuna da şiddet uyguladığı belirtilirken hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.

HABERLERCOM

09 Oca 2018 - 11:19 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.