SUMOCULAR YARIŞIRSA!

Her biri yaklaşık olarak 190 kilo ağırlığında olan 3 Japon sumo güreşçisinin yaptığı koşu yarışında güldüren görüntüler ortaya çıktı.

Video için play'e tıklayın

Her biri yaklaşık olarak 190 kilo ağırlığında olan 3Japonsumo güreşçisinin yaptığı koşu yarışının videosu sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.

GÜLDÜREN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Videoda yer alan Kento Amakaze, Tatsuaki Kaiho ve Kanata Takatenshu isimli sumo güreşçisi yarışmacılar güldüren görüntüler ortaya koydu. Geleneksel sumo güreşçi kıyafetlerini giyip 30 metre koşan yarışı Tatsuaki Kaiho kazandı.

#

23 Eki 2015 - 22:33 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.