Spordan Dönen Kadını Taciz Etti, "Bunu Yapmak Zorundaydım" Dedi

Avustralya'da spordan evine dönen kadın apartman kapısının önünde tacize uğradı. Kadının kalçasını elleyen tacizci adam 'Bunu yapmak zorundaydım'

Avustralya'nın kıyı bölgesi olan Gold Coast'ta yaşayan 24 yaşındaki iki çocuk annesi Jesse Ratu, sabah yürüşünden evine dönerken yabancı bir adam kendisini evine kadar takip etti. Jesse evin zilini çaldığı sırada, adam arkadan kedisine yaklaşıp kalçalarını bir kaç defa elleyerek kadını taciz etti.

GÜLEREK YAKLAŞTI

Apartmannın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, adamın kadına gülerek yaklaşıp taciz ettiği ve sonra hiçbir şey olmamış gibi uzaklaştığı görüldü.

"ÖZÜR DİLERİM BUNU YAPMAK ZORUNDAYDIM"

Kadın "Bana dokunma" diye tepki gösterirken adamın, "Özür dilerim bunu yapmak zorundayım çünkü gördüğüm en iyi kalçaya sahipsin dediği öğrenildi.

KADININ SEVGİLİSİ ADAMIN PEŞİNE DÜŞTÜ

Kadın, eve koşarak girip olanları erkek arkadaşı Wilson'a anlattı. Wilson, tacizciyi yakalamak için koşarak dışarı çıktı ancak tacizci çoktan olay yerinden uzaklaşmıştı.

Polis, adamın yakalanması için çalışma başlattı.

16 Oca 2018 - 20:17 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.