Öğrencisiyle Birlikte Oldu: 1 Milyon Dolar Ödeyecek

Amerika'nın Oklahoma eyaletinde öğretmen olan 31 yaşındaki Jennifer Caswell öğrencisiyle cinsel ilişki yaşamak suçundan 10 yıl hapis yatacak ve

M ser
Haber albümü için resme tıklayın

Öğrenci ve babasının davacı olduğu yaşanan hadisede, çocuğun eğitim gördüğü okul bölgesindeki cinsel ilişki durumunu örtmeye çalışmasına 125 bin dolar ödemesi gerekiyor. Caswell'e karşı 1 milyon dolardan ise sorumlu olmayacaklar.Çocuğun ve babasının avukatı, öğretmen tacizlerinin önemine dikkat çekmek istedikleri için dava açtıklarını söyledi. 2014 Nisan'da Caswell istifasından sonra, 15 yaşındaki öğrencisiyle araçta, evinde ve çocuğun babasının evinde birlikte oldu. Ardından kadın, annesiyle kalacak olan öğrencisini Mississippi'ye kadar takip etti, çocuk ardından yetkililerle işbirliğine geçti.

15 Ağu 2017 - 14:07 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.