Öğrencileriyle Üçlü Seks Yaptı!

Amerika'da yaşayan 32 yaşındaki İngilizce öğretmeninin öğrencileriyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı. 2015'te tanıştığı öğrencisine

California’daki Beaumont Lisesi’nde yaşanan olayda Ciotta’nın bazı öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiği ve bu öğrencilerin 14 yaşında olduğu iddiaları ortaya atıldı.

İddialara göre 2 çocuk annesi Ciotta, 2015’te tanıştığı öğrencisine dersleri kötü olduğu için ek ders vermeye başladı. Öğrencisiyle yakından ilgilenen kadının ise bu yakınlığı cinsel istismara kadar götürdüğü açıklandı. Şikayetler üzerine soruşturma başlatan California polisi, genç kadının erkek öğrencisiyle birçok kez farklı ortamlarda birlikte olduğu belirtildi.

'BİR SÜREDİR SEVİŞİYOR, ÜÇLÜ SEKS YAPIYORUZ'

Ciotta’nın birlikte olduğu öğrencisinin Snapchat üzerinden arkadaşlarına fotoğraf ve video gönderdikten sonra skandalın patlak verdiğini söyleyen yetkililer, “Görgü tanıkları öğrencinin, ‘Bir süredir sevişiyoruz ve hatta aylardır üçlü seks yapıyoruz’ dediğini öğrendik” açıklamasını yaptı.

GÖZALTINA ALINDI

Soruşturmayı derinleştiren polis, genç kadını gözaltına alırken, öğrencinin akrabaları, “Samantha, onun avukatı gibiydi ve derslerinde çok yardımcı oldu. Samantha, öğrencisine çok ilgiliydi” dedi.

KAYNAK: MYNET

19 Eki 2017 - 08:25 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.