Oğlunu Sandalyeye Bağlayıp 5 Saat Döverek Öldürdü

Çin'de yaşanan akıl almaz olayda cani anne karda oynarken cep telefonunu kaybeden oğlunu sandalyeye bağlayıp 5 saat boyunca döverek ölümüne sebep

SANDALYE

YE BAĞLAYI ODUNLA

DÖVDÜ

Yerel kaynakların bildirdiğine göre lakabı Ming Ming olan çocuk, 5 Ocak akşamı saat 18 ile 23 saatleri arasında 5 saat boyunca aralıksız bir şekilde şiddet maruz kaldı. Caniannenin çocuğu bir sandalyeye bağladığı ve bir odun parçası ile dövdüğü ifade edildi. 9 yaşındaki çocuğun suratından ve kafasında aldığı yaralar sonucu öldüğü anlaşıldı.

TELEFON 2 GÜN SONRA BULUNDU

Annesinin telefonu ile dışarı çıkan çocuk, telefonu karda kaybetmişti. Komşular iki gün sonra karlar eridiğinde telefonun bulunduğunu söyledi.

GÜVENLİKTEN YARDIM İSTEDİ

Vücudunda ciddi yaralar olan çocuk olay yerinde hayatını kaybetti. Çinli bir haber sitesi, çocuğun annesiyle yaşadığı Taizhou'nun Huang Qiao ilçesindeki mahalleye ait güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı. Görüntülere göre saat 3 civarında bir parkta telefonu aramaya giden çocuğun sonuç alamayınca bir güvenlik görevlisine gidip yardım istedi.

Görevli güvenlik görevlisi Bay Qian, "Ming Ming, karda oynarken telefonunu kaybettiğini söyledi. Telefonun SIM kartı yoktu, bu yüzden karla kaplı zeminde onu bulmak kolay değildi" diye konuştu.

DÖVERKEN SU VE YEMEK VERMEDİ

Çocuğun annesi Chen isimli kadın, 5 saat boyunca dövdüğü oğluna su ve yemek vermedi. Saat 23 civarında bağladığı sandalyeden çözerek yatağına yatırdığı çocuğun sabah yerde ölü bir şekilde uzanıyor olduğunu görünce ambulansı çağırdı. Sağlık görevlilerinin aktardığına göre çocuğun elleri ve yüzü şişmiş, aynı zamanda da çürük izleriyle dolu bir halde morarmıştı.

Anne tutuklanarak cezaevine kondu. Kadın kocasının evde yaşamadığını ve kendilerine para göndermediği için zor durumda olduklarını söyledi.

HABERLERCOM

13 Oca 2018 - 00:12 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.