Ödevine Yardımcı Olmayan Sıra Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü

Çin'de lise öğrencisi kız aynı sırada oturduğu erkek öğrencinin ödevine yardımcı olmadığı için çocuk tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Çin'de Fuijan eyalatinde sınıfın en çalışkan öğrencisi olan 15 yaşındaki Xiao Yi isimli kız öğrenci, sınfında ödevini yapmayı kabul etmediği sınıfında soyismi Yan olarak açıklanan erkek öğrenci tarafından boynundan bıçaklanarak öldürüldü.

ÖĞLE ARASINDA GİDİP BIÇAK ALDI

Erkek öğrencinin öğle arasında sırasında çifçi malzemelerinin satıldığı dükkana gidip bıçak satın aldıktan sonra okula dönüp kız öğrenciye saldırdığı belirtildi.

KENDİ ÖDEVİNİ BİTİRMEDİĞİ İÇİN YARDIM EDEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Liseli kız, hastaneye kaldırıldıktan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Xiao'nun annesi, kıza saldıran arkadaşının sınıfta kızı ile aynı sırada oturduğunu, arkadaşının kızından ödevini yapmasını istediğini, kızın ise kendi ödevini henüz bitirmediği için kendisine yardımcı olamayacağını söylemesi üzerine bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi.

Olaydan sonra yetkililer, okullarda güvenlik önlemlerini sıklaştırılacağını söyledi.

HABERLERCOM

11 Oca 2018 - 18:40 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.