Köpeğini Döven Kişiye 6 Ay Hapis

Fransa'nın başkenti Paris'in güneyinde bulunan Villeneuve-Saint-Georges banliyösünde köpeğini döven ve işkence görüntüleri kaydedilen bir

Franceinfo kanalına açıklamalarda bulunan Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Stephane Lamart, "Savcı, görüntüleri mahkeme salonunda gösterdiğinde, mahkeme başkanının rahatsız olduğunu gösteren yüz ifadelerine şahit olduk. Bu durum, örnek teşkil edecek bir ceza verilmesini sağladı" ifadelerini kullandı.

Skandal görüntüler, Villeneuve-Saint-Georges banliyösünde yaşayan bir kişinin, komşu evden gelen köpek havlaması üzerine şüphelenip olayı araştırması sonucu ortaya çıktı. Ev sahibinin Jocker isimli Jack Russel cinsi köpeği, ayaklarından tutarak sopayla dövdüğü ve yere çarparak tekme attığı görüntüleri kaydeden komşu, Hayvanları Koruma Derneği'ne durumu bildirmişti.

Görüntü, paylaşım platformu Youtube'a yüklenen işkence ve dayak görüntüleri büyük tepki çekerken, köpek sahibi hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Köpeğe uygulanan işkenceyi ortaya çıkaran kişinin, geçen yıl temmuz ayında da aynı nedenle polis merkezine şikayette bulunduğu öğrenildi.

12 Ağu 2017 - 13:05 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.