Kız Arkadaşını Önce Öldürdü Sonra Pişirdi!

2014 yılında Avustralya'da gerçekleşen vahşi cinayetin detaylarına polis ulaştı. 2014 yılında işlenen korkunç cinayetin detaylarıyla ilgili Avustralya

Daha önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren Hint asıllı Mayang Prasetyo 2014 yılında cinayete kurban gitti. Cinsiyet değiştirme ameliyatı olduktan sonra hayat kadını olarak da çalışan 27 yaşındaki Prasetyo’nun ölümü Avustralya’da ses getirmişti. Polis cinayetin detaylarını açıkladı.

CNN Türk’ün İngiliz Daily Mail gazetesine dayandırdığı habere göre, Prasetyo’nun bir süredir birliktelik yaşadığı 27 yaşındaki aşçı erkek arkadaşı Marcus Volke tarafından vahşice katledildiği belirlendi. Polis tarafından yapılan araştırmalarda, genç kadının erkek arkadaşı tarafından önce hunharca öldürüldüğü, daha sonra parçalara ayrıldığı ortaya çıktı. Kan donduran cinayetin ardından aşçı Volke’nin ceset parçalarını ortadan kaldırmak için pişirdiği belirlendi.

Ancak olayı fark eden komşuları hemen polise haber verince polis olay yerine hareket etti ve vahşi cinayet ortaya çıktı!

Polis eve geldiğinde Volke’nin ceset parçalarını temizlemek için tam 4 gün boyunca uğraştığı belirlendi.

Polisin eve geldiğini fark eden cani adam kaçtıktan sonra kendisini bıçaklayarak öldürdü.

20 May 2017 - 12:30 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.