iPhone 8 İçin Bekâretini Sattı

Çin'de 17 yaşındaki bir genç kız online bir forum sitesinden kendisine iPhone 8 alacak kişiye karşılığında bekaretini vereceğini yazdı. Ancak

İnternette 'iPhone 8 karşılığında bekâretimi satıyorum' yazan 17 yaşındaki genç kız Çin'de ünlü bir vlogger tarafından keşfedildi. Genç kıza bir oyun oynamaya karar veren Xiao Chen olarak bilinen vlogger ona ciddi bir ders vermeyi planlıyordu.

Genç kızla iletişime geçerek bir cafede randevu verdi. Kızın oturacağı yere gizli kamera yerleştirildi. iPhone 8 için bekâretini satan genç kızın bir arkadaşıyla konuşması burada kayda alındı.

Genç kız 'Bütün arkadaşlarımda iPhone 8 var. Ancak benin onu alabilecek kadar param yok. O yüzden zengin bir yabancıyla birlikte olma karşılığında telefonum olacak' diyordu.

Genç kızla buluşmaya gelen genç bir adamla bir otel odasına gitti. İnandırıcı olması için adam kıza iPhone 8 getirdi.

Kısa bir süre sonra içeri yarı çıplak elinde kamera olan 4 erkek girdi. Genç kız çığlık atmaya başlamıştı ki ünlü vlogger içeri girerek kızı yüzüne bağırarak yaptığının yanlış bir şey olduğunu söyledi.

Ancak yüzü ve kimliği gizli tutulan genç kızla ilgili bu videodaki olayın tamamen düzmece olduğunu düşünen çok sayıda insan var. Kimisine göre video tamamen sahte.

KAYNAK: VATAN

16 Eki 2017 - 18:55 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.