İki Oğlunu Boynundan Tavana Asarak Saatlerce Dövdü

Hindistanlı baba üzerlerini kirleten iki oğlunu annelerinin ve kardeşlerinin önünde boyunlarından tavana asarak saatlerce dövdü.

Hindistanlıbaba, altını kirleten oğlunu acımasızca dövdü. Chain Singh isimli adamın iki oğlunu tavanaasarak dayak attığı anlar bilinmeyen biri tarafından kameraya alındı.

ETİK SEBEPLERLE YAYINLANMADI

33 yaşındaki canavar babanın çamurda oynayarak üstünü kirleten ve altına tuvaletini yapan oğluna verdiği cezanın görüntüleri Hindistan'da büyük yankı uyandırdı. Yabancı basın etik sebeplerle oldukça rahatsız edici bulunan videoyu yayınlamadı.

TUTUKLANDI

Rajasthan'ın Phukiyathar köyünde yaşayan adam, oğullarını göğsüne bağlı bir halat ile tavana astıktan sonra acımasızca dövdü. Polis adamı tutukladı ve çocğua zulmetmekten yargılanacağını söyledi.

ANNESİ KORKUDAN MÜDAHALE EDEMEDİ

Dört kızı ve bir oğlu olan adamın iki çocuğu diğerlerinin önünde dövdüğü öğrenildi. Çocukların her yerinde yara izleri olduğu söylenirken, çocukların annesi ve kardeşlerinin evde olmalarına rağmen korktukları için olaya müdahale edemedikleri ifade edildi.

HABERLERCOM

05 Şub 2018 - 08:44 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.