Hastanede Yatacak Yer Bulamayan Hastalar, Yerlerde Tedavi Gördü

İngiltere'de kapasitenin üzerinde hastayı ağırlayan bir hastanede yatacak yer bulamayan hastalar yerlerde yatarak tedavi gördü. Skandal görüntü

İngiltere'de NHS (Ulusal Sağlık Hizmetleri) birimindeki kaos nedeniyle hastalar koridor ve yerlede uyumak zorunda kaldı. Hasta yakınları ise, yerlerde yatan hastaların üzerinden geçerek yürüdü.

HASTA ÖNLÜKLERİYLE YERLERE YATTILAR

Wakefield'de bulunan Pinderfield Hastanesinde çekilen fotoğraf ve videolar hastaların üzerlerinde sadece hasta önlükleri olduğu şekilde yerde yattıkları görülüyor. Bir hasta yerde tekerlikli sandyalye yanında uzanırken yatalak olduğu belirtilene başka bir hasta ise battaniyeyi yastık olarak kullanalarak yere yatarken görüntülendi.

HASTANEDEKİ KAPASİTE DOLDU

Ulusal Sağlık Hizmetleri, bazı hastanelerde kapasitenin dolduğunu bu yüzden hastaları başka hastanelere yönlendirdiklerin ve yerde yatarken fotoğrafları çekilen hastalar ile ilgili olarak hastalara yatak ve sandalye verilmesine rağmen hastaların yerde yatmayı tercih ettileri söyledi.

HABERLERCOM

#

07 Oca 2018 - 14:16 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.