Hamile Baba İlk Çocuğunu Doğurmaya Hazırlanıyor

Amerika'nın Oregon eyaletinde yaşayan Biff ve Trystan çifti ilk biyolojik çocuklarını beklemenin heyecanı içerisindeler. Sıradışı çiftin hikayesi

Urfali
Haber albümü için resme tıklayın

34 yaşındaki Trystan Reese ve aynı yaştaki Biff Chaplow’un babalık hikayesi, tüm dünyanın ilgisini çekti.Kadın olarak doğan Trystan, içinde yaşadığı bedende mutlu olmadığına karar verdikten sonra erkek oldu.Bu süreçte testosteron takviyesi alıyordu. Öte yandan 2011 yılında evlendiği partneri Biff Chaplow da evi çekip çeviriyordu.Çift evlendikten sonra Biff’in iki yeğeninin velayetini de aldı.

Onlar artık iki çocuklu, 4 kişilik bir aile olmuştu.

Her ne kadar erkek olmayı seçse de Trystan Reese bebek sahibi olmak istiyordu, ancak 2016 yılında yaşadıkları kötü olay onları derinden sarstı: 6 haftalık bebeklerini kaybetmişlerdi.Doktorlar sağlık açısından beklemenin en doğru karar olduğunu söyledi. Ancak Trystan’ın erkekliğe geçiş sebebiyle kullandığı testosteron takviyesi, tekrar hamile kalabilme ihtimalini neredeyse sıfırlamıştı.Ve sonunda başardılar, Trystan hamile kaldı.Başta buna inanamadığını, defalarca test yaptığını, doktor kontrolündeki ultrasonda mucize gerçeği gördüğünü söyleyen Trystan’ın en büyük yardımcısı tabii ki partneri Biff ve çocukları Hailey ve Riley olmuş.Toplumun buna hazır olup olmadığından emin olamayınca işe giderken göbeğini kamufle eden Trystan, çalıştığı yerdeki iş arkadaşlarının sevinçlerine ortak olduğunu ve bebeği heyecanla beklediklerini söylüyor.

Yakın zamanda üçüncü (biyolojik olarak ilk) bebeklerini kucağına alacak olan çift şu sıralar bulutların üzerinde…

Daily Mail’da yer alan habere göre Trystan bu yaz doğum yapacak.

10 Haz 2017 - 22:22 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.