Güzellik Yarışmasında 12 Deve Botokslu Çıktı

Suudi Arabistan'da düzenlenen geleneksel deve güzellik yarışmasında 12 deve dudakları botokslu olduğu gerekçesiyle festivalde diskalifiye edildi.

Suudi Arabistan'ın Riyad kentinden gerçekleştirilen deve festivali ilginç görüntülere sahne oluyor. 28 günlük şenlikte develer, milyonlarca lira ödüllü güzellikyarışmasında da boy gösteriyor.

12 DEVE İHRAÇ EDİLDİ

Kral Abdülaziz Deve Festivali'nde bu yıl düzenlenen yarışmada ise 12 deve diskalifiye edildi. Sebebi ise hayvanların botokslu olması.

TOPLAM ÖDÜL 57 MİLYON DOLAR

Yarışmanın oldukça katı kuralları var. Festivalde toplam ödül miktarı 57 milyon dolar olduğu için dolandırıcılığa da yoğun olarak rastlanılıyor. Festivalin el kitapçığında, "Dudaklarında ilaç bulunan, tıraşlanmış, vücudun herhangi bir yeri boyanan veya doğal formdaki değişikliğe tabi olan ilaçlar bulunmayan develere için izin verilmemektedir" yazıyor.

Festivalde güzellik yarışmasının dışında deve yarışı, itaat eğitimi, deve saç sanatı ve en iyi deve fotoğrafı gibi dallarda da ödüller veriliyor.

HABERLERCOM

24 Oca 2018 - 08:42 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.