Gören bir daha dönüp bakıyor

Omuzlarını göğüs kafesinde birleştirebilen Rammehar Punia isimli Hintli vatandaş bu tuhaf özelliğini korumak için günde 4 saat egzersiz yapıyor.

Omuzlarını göğüs kafesinde birleştirebilen Rammehar Punia isimli Hintli vatandaş, bu tuhaf özelliğini korumak için günde 4 saat egzersiz yapıyor.

Hindistan'da yaşayan bu adam omuzlarını tıpkı bir lastik gibi kullanabiliyor. Görenlerin dönüp dönüp tekrar baktığı Rammehar Punia'nın gerçek görüntüsünü anlamak neredeyse imkansız.

35 yaşındaki Rammehar Punia'nın dünyada eşi benzeri yok. 2011 yılında Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren genç adam omuzlarını göğüs kafesinde birleştirebiliyor.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR

Bu ilginç özelliğiyle 60 saniye içinde 41 adet CD'yi omuzlarını kullanarak kırabiliyor. Dünyanın gördüğü tek gerçek lastik adam omuzlarını ve kollarını öyle bir şekle sokuyor ki görenler anlamakta zorlanıyor.

GÜNDE 4 SAAT EGZERSİZ YAPIYOR

Lastik adam bu tuhaf özelliğini korumak için günde 4 saat egzersiz yapıyor. Punia ülkesinin hemen hemen her yerinde hatta İtalya'ya kadar uzanan uluslararası alanda gösteriler düzenliyor.

#

27 May 2015 - 11:30 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.