Genç Kadını, Pitbull Cinsi İki Köpeği Öldürüp Yemiş

ABD'de pitbull cinsi iki köpeğini gezmeye çıkaran Stephens'ın günler sonra cansız bedeni bulunmuştu. Genç kadını köpeklerinin parçaladığı

ABD

'nin Virginia eyaletinde, geçen hafta pitbull cinsi köpeklerini gezmeye çıkardıktan sonra cansız bedeni bulunan 22 yaşındaki Bethany Stephens'in ölümüyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Polis, cesedin bulunmasından dört gün sonra yaptığı açıklamada, Stephens'ın intihar ettiğini ya da cinayete kurban gittiğini düşünmediklerini, köpekleri tarafından öldürüldüğünü söyledi.

CESEDİ HAYVAN LEŞİ SANMIŞLAR

Yetkililer Cuma günü buldukları cesedin önce bir hayvan leşi olduğunu düşündüklerini ifade etmişti. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin Stephens'a ait olduğunun anlaşıldığı ve köpeklerin cansız bedeni yedikleri belirtildi.

KÖPEKLER KABURGALARINI YEMİŞ

Goochland County Şerifi Jim Agnew, "Ben de inceledim, dört şerif yardımcısı da inceledi. Köpekler Stephens'ın kaburgalarını yiyordu" dedi ve ayrıntıları paylaştı: "Bedenindeki ilk travmatik yaralanma boynunda ve yüzünde meydana gelmiş. Yere düşmüş ve bilincini kaybetmiş, köpekler de öldürünceye dek hırpalamış."

DEDİKODULAR YÜZÜNDEN AYRINTILAR AÇIKLANDI

Şerif, Stephens'ın ölümüyle ilgili ayrıntıları ailesinin rahatsız olabileceği gerekçesiyle önce açıklamadığını ancak olayın yaşandığı bölgede çıkan söylentiler nedeniyle paylaşmak zorunda kaldığını söyledi. Olay, Virginia Richmond'a 48 km mesafede küçük bir kasabada yaşandı. Kasaba sakinleri Stephens'ı bir insanın öldürdüğü ve katilin firar ettiği kaygısıyla Şerif'ten ayrıntılı bilgi istedi. Şerif de açıklamayı bu çağrılar üzerine yaptığını ifade etti.

KÖPEKLER UYUTULDU

Pitbull cinsi köpekler olayın ardından ailenin izni alınarak uyutuldu. Tonka ve Pacman adlı köpekler, kızını aramaya çıkan Stephens'ın babası tarafından bulunmuştu. Şerif Agnew, "Bulunduğunda Stephens'ın bedeninde ölümcül yaralar vardı, belli ki cesedi bir süredir olay yerindeydi" dedi ve genç kadının kıyafetlerinin parçalanmış halde olduğunu söyledi.

Yetkililer cesedin üzerindeki diş izlerinin köpeklerin diş izlerine benzediğini, daha önce iddia edildiği gibi başka hayvanların saldırısına uğramadığını belirtti.

HABERLERCOM

20 Ara 2017 - 13:11 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.