Fil Burunlu Doğan Bebek, Tanrı Olarak Saygı Görüyor

https://www.youtube.com/watch?v=d4Jf66T75Nc Hindistan'da genetik bir sorun nedeniyle burnu film hortumu görünümlü bir bebek doğdu. Kent halkı bebeğin

https://www.youtube.com/watch?v=d4Jf66T75Nc

Hindistan'da genetik bir sorun nedeniyle burnu film hortumu görünümlü bir bebek doğdu. Kent halkı bebeğin görünümünden dolayı ünlü Fil tanrısının eşi olduğuna inanıyor.

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletindeki Aligarh kentinde genetik bir sorun nedeniyle burnu film hortumu görünümlü bir bebek doğdu. Bu olağan dışı görünüm bebeğe ve ailesine şans getirdi. Kent halkı bebeğin görünümünden yola çıkarak onun ünlü Fil tanrı 'Gandesha'in eşi olduğuna inanıyor.

"KUTSAL BEBEK" AİLESİNE PARA KAZANDIRDI

Henüz ismi konulmayan bebeğin ailesi ve komşuları büyük mutluluk içerisinde. Focus dergisinin haberine göre, oldukça fakir olan ailede manav baba son günlerde bebeği sayesinde daha fazla para kazanmaya başladı. Fil bebeğin ailesinin evi 'Kutsal bebeği' görmek isteyenlerin akınına uğrarken, bebeği görenlerin getirdikleri hediyeler ve paralar aileyi oldukça mutlu ediyor.

AZ BESLENME VE PİSLİK NEDENİYLE OLUŞABİLİR

Bebeğin geleceği konusu ise oldukça karışık. Bebeği muayene eden doktor, görünümün genetik bir soruna bağlı deformasyon olduğu, az beslenme ve pislik nedeniyle oluştuğunu belirtti. Geçmişte bu tür genetik sorunlarda bebeklerin ölüm oranlarının oldukça yüksek olduğuna dikkati çekildi.

#

06 Nis 2015 - 06:19 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.