FETÖ Teröristleri ABD'de Otobüslerle Erdoğan'ın Kaldığı Otele Geldiler

ABD'de Erdoğan'ın programını takip eden gazeteci Hakan Çelik FETÖ'cülerin üzerinde Türkiye karşıtı sloganlar yazan bir otobüsle Cumhurbaşkanı'nın

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, Washington'da ABD Başkanı Trump ile görüşmek için hazırlıklarını ve son istişarelerini yaparken, bulunduğu otelin önünde ilginç bir hareketlilik yaşandı.
FETÖ'CÜLER OTOBÜSLE PROVOKASYON YAPTI

O sırada otelin önünden CNN Türk'te canlı yayına bağlanan gazeteci Hakan Çelik, otelin önüne gelen ve FETÖ'cü olduğunu tahmin ettiği bir gruba ait otobüsün, otel önünde tur atmaya başladığını bildirdi.
Otobüsün üstünde Türkiye ve Erdoğan karşıtı sloganlar da bulunduğunu aktaran Çelik şunları söyledi:
Şu an burada bir otobüs görüyorum. Erdoğan'ın ve bizim bulunduğumuz yerin karşısında dolaşıyor ve üzerinde Türkiye karşıtı slogan var üzerinde.
Türkiye karşıtı bir lobinin de faaliyetlerine tanıklık ediyoruz. Bunun kim tuttu bilmiyorum ama ben bunun FETÖ'ye mensup gruplar tarafından kiralanmış bir otobüs olduğunu tahmin ediyorum. Üzerinde Türkiye ve Erdoğan karşıtı bir takım mesajlar var.
"BÜTÜN TÜRKİYE KARŞITLARI BURADA"

FETÖ meselesi, o kadar enteresan bir konu ki, Türkiye karşıtı, Türkiye ile meselesi olan ne kadar grup-kişi varsa, Cumhurbaşkanı'nın ziyaretini fırsat bilerek burada. Ermeni lobisinden PKK/PYD'ye kadar, FETÖ'sünden daha başka kişi ve gruplara kadar, ABD yönetimi üzerinde bir baskı oluşturmaya çalışıyorlar. Şu an ben burada gözlerimle görüyorum. Karşımdan geçen bir otobüs var ve üzerinde Türkiye karşıtı pankartlar var.

16 May 2017 - 20:42 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.