Erdoğan'dan Tel Rıfat'a Operasyon Sinyali!

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kontrol altına alıp harekatı hedefine ulaştıracağız!' sözleriyle Tel Rıfat'a operasyon yapılacağı

Irak'ın Sincar bölgesindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik operasyonun başladığını söyleyip yeni hedefin Tel Rfat olduğunu duyurdu. Erdoğan Tel Rıfat operasyonuyla Zeytin Dalı Herakatı'nın hedefine ulaşacağını sözlerine ekledi.

İşte Erdoğan'ın sözlerinden öne çıkanlar:

Kısa sürede kontrol altına alıp harekatı (Zeytin Dalı) amacına ulaştıracağız

Afrin ile bu iş bitmeyecek dedik. PKK'lılar Sincar'a doğru gittiler, Sincar'a da gireceğiz dedim. Oraya da operasyonlar başladı. İçeride mücadele, dışarıda da mücadele. Bizim derdimiz teröristler, biz bir işgal devleti değiliz. Onun batıda örnekleri var. Bunu Afrikalı dostlarımız çok iyi bilir. Bizim tarihimizde adalet var. Mazlumların yanında yer almak var. Zalimlerle beraber olmak yok. O mazlumların yanındayız.

#

25 Mar 2018 - 17:42 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.