Davada Cinsel Organını Kanıt Gösterdi

ABD'de partnerinin boğulma sonucu ölmesinden sorumlu tutulan bir adam mahkemede akılalmaz bir savunma yaptı. Taksirle adam öldürmekle suçlanan Richard

Hâl böyle olunca, eşine pek rastlanmayacak adli vaka tüm dünyada haber konusu oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; Florida’nın Margate kentinde yaşayan 65 yaşındaki Patterson, Kasım 2015’te taksirle adam öldürmek suçlamasıyla tutuklandı.

Yaşlı adam, 60 yaşındaki partneri Francisca Marguinez’i boğarak öldürmekle itham ediliyor. Bu iddiayı hiçbir zaman reddetmeyen Patterson, oral seks yaparken, cinsel organının çok büyük olması nedeniyle sevgilisinin hayatını kaybettiğini savunuyor.

Geçen hafta Patterson’ın müdafi mahkemeye müvekkilinin cinsel organını jüriye gösterme talebinde bulundu. Zira; avukat Ken Padowitz, bu kanıtın dava için çok gerekli olduğu kanısında.

Padowitz bu talebinin mahkemece reddedilmesi halinde, müvekkilinin cinsel organının kalıbını çıkarıp jüri üyelerine göstermeyi düşünüyor.

Patterson’ın yargılanacağı gelecek duruşma için jüri seçiminin 15 Mayıs’ta yapılması planlanıyor. Davaya bakan yargıcın Padowitz’in talebine ilişkin ne zaman karar vereceği ise henüz belli değil.

12 Haz 2017 - 09:39 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.