Cinsel İlişki Sırasında Kendini Kaybeden Kadın, Eşinin Cinsel Organını Isırarak Kopardı

Tayvanlı kadın cinsel ilişki esnasında kocasının testisini ısırarak kopardı. Akıl sağlığının yerine olmadığı öğrenilen kadın 'Heyecan

Tayvan'da gerçekleşen olayda, bir kadıncinselilişki esnasında kontrolünü kaybedip eşinin testislerini yanlışlıkla ısırdı. Ambulans olay yerine geldiğinde adam bir kase içinde testisleri ile bekliyordu.

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL

Batı Tayvan'ın Taichung kentinde yaşanan olayda ekipler olay yerine vardığında kadının sürekli olarak "Kazara ısırdım" diye tekrarladığı öğrenildi. 51 yaşındaki eşinin testisini ısırarak kopartan kadının akıl hastalığı olduğu öğrenildi.

ELİNDE KOPAN ORGANI İLE BEKLİYORDU

49 yaşındaki Hsieh isimli kadın, 26 Aralık gecesi saat 2 sularında eşinin testisini kopardıktan sonra ambulans çağırdı. Ambulans eve vardığında Wang isimli adam bornozunu giymiş elinde kopan organı ile bekliyordu. Kadın, "Neden yaptın?" sorusuna "Bir heyecan dalgasına kapıldım" diyerek cevap verdi.

TEKİ YERİNE DİKİLEBİLDİ

Bir araba tarmirhanesinde çalışan ve eşi ile uzun yıllardır evli olan adamın 2 çocuğu olduğu ifade edilirken, tek testisinin ameliyat ile yerine dikildiği diğerinin ise enfeksiyon korkusu sebebiyle dikilemediği belirtildi. Doktorlar adamın yerine dikilen organının düzgün bir şekilde çalışıp çalışmayacağını görmek için zaman ihtiyaç olduğunu söyledi.

HABERLERCOM

02 Oca 2018 - 13:09 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.