Bebek Sokak Köpeği Tarafından Parçalandı

Hindistan'da evlerinin önünde emekleyen 14 aylık bebek başıboş bir köpek tarafından parçalanarak öldürüldü.

Hindistan'da küçük bir çocuk, evinin önünde emekleyerek yürürken köpeklerin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Riya Sahu isimli çocuğun 5 yaşındaki abisine emanet edildiği ve o esnada ailesinin evde olmadığı öğrenildi.

KOMŞULAR YARDIMA KOŞTU AMA KURTARAMADI

14 aylık Riya, Chhattisgarh eyaletindeki Raipur şehrindeki evlerinin önünde başıboş bir köpek tarafından parçalanarak öldürüldü. Komşuların hemen yardıma koştup ağır yaralı haldeki çocuğu hastaneye götürdükleri ancak küçük kızın hastanede hayatını kaybettiği açıklandı.

AİLE İŞTEYDİ

O anlarda işyerinde olan ebeveynleri hakkında soruşturma açılıp açılmayacağı ise henüz bilinmiyor. Babası Horilal Sahu'nun ailesini geçen yıl iş aramak için bölgeye getirdiği söyleniyor. Çevre halkının, yerel yönetimin bölgedeki başıboş köpeklerle ilgili olarak bir şey yapmadığı için öfkeli olduğu ifade ediliyor.

HABERLERCOM

24 Oca 2018 - 22:36 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.