Avrupa Ralli Şampiyonası’nda Piste Helikopter Düştü

Letonya'da bugün sona erecek olan Avrupa Ralli Şampiyonası´nda helikopter kazası meydana geldi.

Avrupa Ralli Şampiyonası’nın son gününde organizasyona ait havadan görüntü çeken ekibin de içinde bulunduğu helikopter, piste düştü. Henüz düşüş nedeni belli olmayan kaza üzerine ambulanslar gönderilerek müdahalede bulunuldu.
Yılmaz Vural canlı yayında çıldırdı!
A Milli Takımımızın İzlanda ile oynadığı maçı canlı yayında Yılmaz Vural yorumladı. İlgili Haberi Oku

Kaza, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Yarış için şampiyonada bulunan Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, kazanın kendileri için bir sorun oluşturmadığını söyledi. Bostancı, çok zor koşullarda devam eden yarışta 11’inci etap sırasında organizasyon helikopterinin düştüğünü belirtirken, “Ambulans ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve müdahalede bulundu. Helikopter kazası nedeniyle etap turu da durduruldu. Olay çok taze. Ölen, yaralan var mı kaç kişidir, bilgi alamıyoruz. Bizi etkileyen bir durum yok. Yarışın bitmesine 3-4 etap var. Yarış sarkmaz ama bu etabın iptal olması bizim aleyhimize tezahur etti. Yani şampiyonluktan 2’nciliğe düşebiliriz, öyle bir ihtimal var” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

08 Eki 2017 - 15:51 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.